V Lobkovicích jsme ztratili 2 body

16.06.2015 14:30

Poslední mistrovské utkání sezony 2014/15 jsme odehráli v Lobkovicích. Ačkoli jsme v průběhu zápasu dvakrát vedli o dvě branky, nepodařilo se nám získat tři body.

V sestavě jsme postrádali zraněného Friče, kterého tak musel ve středu zálohy nahradit Bulíř. Herenčár a Hrdlička byli schopní odehrát pouze prvních 45 minut. I Lobkovice však byly oslabené, i když zcela dobrovolně. Tradiční gólman hrál v poli a v brance ho zastoupil vylosovaný spoluhráč.

V bláznivém utkání se jako první prosadili domácí, protože gólman Brincko nedokázal zneškodnit slabou střelu – 1:0. Ještě do poločasu otočily stav trefy Švejcara a Raichla – 1:2.

Ve druhé půli jsme vedli nejprve 1:3, ale Lobkovičtí dokázali, i zásluhou vymyšlené penalty, srovnat. Když potom v 84. minutě svým třetím gólem Švejcar zvyšoval na 3:5, vypadalo to na další tříbodový zisk pro vraňanské barvy. Nedůsledností a chybami v obranné hře jsme ale domácím nabídli jednoduché srovnání. Prakticky ihned po vstřelení páté branky domácích rozhodčí ukončil utkání a šlo se na penaltový rozstřel. V penaltách byli hráči Lobkovic stoprocentní, za Vraňany naopak chybovali Rabinčák a Švejcar. Vraňanští si tak domů nakonec odvezli pouze bod. Ztráta bodů nás mrzí, v případě tříbodového zisku bychom totiž skončili na 6. místě tabulky.

 

FC Lobkovice B 6:5 np AFK Vraňany

Góly AFK: 3 Švejcar, Raichl, Páko T.

Sestava AFK: Brincko T. – Zych, Rabinčák (K), Herenčár, Vyšata – Brincko G., Bulíř, Hrdlička, Švejcar – Páko T., Raichl

Střídání: Jaromiš -> Herenčár, Hanzlík -> Hrdlička, Mikš -> Bulíř

—————

Zpět