V Liběchově se překvapení nezrodilo

17.05.2015 20:30

Na hřišti o bod druhého Liběchova jsme prohráli 3:0. Již tradičně jsme odehráli vyrovnaný první poločas. Prohráli jsme jej 1:0 a to ještě Hanzlík těsně před přestávkou nastřelil tyč. Měli jsme i několik dalších nadějných akcí, ale chybělo jim to nejdůležitější – gólové vyústění. Ve druhém poločase jsme však polevili a Liběchovští skórovali ještě dvakrát. 

Hodně kritizovaná byla záložní řada, která po přestávce viditelně ubrala na tempu. Myslím, že to ale neměla jednoduché a takový Frič se za celý zápas nezastavil. Poté, co jsme se po nepříznivém vývoji snažili s výsledkem něco udělat a začali jsme hrát aktivněji, byla mezi obranou a útokem velká mezera, ve které nás pohybliví hráči Liběchova přehrávali.

Utkání z mého pohledu příliš nezvládl rozhodčí, který toleroval velice ostrou hru. V úvodu udělil pár žlutých karet, potom ovšem sahal do kapsičky jen velmi neochotně. Domácí hráli velice tvrdě a tím nás postupně donutili k podobné hře. Ze zajímavého fotbalu se tak postupně stala hra plná zbytečných diskusí a nečistých soubojů.

Přesto jsme si zápas prohráli sami, překvapivě hratelnému Liběchovu jsme nedali ani branku.

Věřím, že to napravíme hned v dalším klání s Nebužely, ke kterému nastoupíme i s kapitánem Herenčárem, jenž si dnes odpykával zápasový distanc za vyloučení proti Velkému Borku.

 

Liběchov 3:0 AFK Vraňany

Sestava AFK: Brincko T. – Jaromiš, Švejcar, Rabinčák, Vyšata – Hanzlík, Frič, Hrdlička, Brincko G. – Raichl, Páko T.

Střídání: Mikula -> Jaromiš, Zych - > Raichl

 
 

—————

Zpět