První domácí utkání roku vyšlo podle představ

21.03.2016 11:31

V posledním přípravném utkání se Vraňáci střetli v rámci Českého poháru se Sokolem Dolany B.
 

Trenér Martínek postavil velice silnou a útočnou sestavu. Na hrotu spolu operovali Hanzlík se Švejcarem, na krajích zálohy kmitaly rychlé nohy Rusza a Friče. Do sestavy se vrátil Hrdlička, jenž vynechal minulý zápas na PTZ Nelahozeves kvůli problémům s kolenem.


Vraňanská jedenáctka však měla pomalý rozjezd. V úvodu střetnutí si Dolany vytvořily slušný tlak sérií rohových kopů, jež zapříčinila i řada zbytečných odkopů domácí obrany.


Vraňáky uklidnily až vstřelené góly. Nejprve Frič proměnil svůj samostatný únik – 1:0. Další branku přidal, po další brejkové situaci, hlavou Švejcar2:0. AFK mělo v prvním poločase ještě několik dalších vyložených šancí a mohlo zápas definitivně rozhodnout. To se však nepodařilo a do kabin se šlo za stavu 2:0.


Druhá pětačtyřicetiminutovka už byla o poznání gólovější. Činil se zejména Mikula, který posílal své spoluhráče do jedné příležitosti za druhou. V tomto klání si nakonec připsal 3 asistence.


Ve druhém dějství přidali Švejcar s Hanzlíkem shodně po 2 zásazích. Hosté pouze snižovali na průběžných 4:1 a mohou být rádi, že utkání neskončilo dvojciferným výsledkem.


Vraňany zvítězily v generálce na mistrovská utkání vysoko 6:1.


V sobotu 26. března od 15:00 se nám v boji o první mistrovské body postaví celek FK Nebužely.

 

AFK Vraňany 6:1 (2:0) Sokol Dolany B

Branky AFK: Švejcar 3, Hanzlík 2, Frič

Sestava AFK: Mikš – Jaromiš, Hettner, Zych, Vyšata – Frič, Mikula, Hrdlička (K), Ruszo – Hanzlík, Švejcar

Střídání: Rabinčák -> Jaromiš, Raichl -> Ruszo, Páko L. -> Vyšata

—————

Zpět