Jako na houpačce

03.05.2016 11:02

Výhra 11:0, prohra 10:2 a znovu vítězství 9:4. Góly se v posledních utkáních Vraňáků nešetří. Těžko si však vysvětlit desetigólový výbuch s Ovčáry B na hřišti v Klech, kam přijeli Vraňanští asi až s příliš vysokým sebevědomím.

Domácí hráli velmi dobře, s tím se počítalo. Ovčárské mužstvo bylo doplněné o pár hráčů z A-týmu a od úplného začátku diktovalo tempo. Vraňany svému soupeři ale výrazně ulehčily život tím, co předváděly v obranné hře.  

Bránící hráči byli všude pozdě. Když měli vystoupit, couvali. Když měli couvat, naivně vystoupili. Beci si opakovaně nedokázali hlídat postavení svého stopera a chránili tak Ovčáry od ofsajdových pastí.

Domácím hráčům navíc nadmíru vycházelo zakončení a dávali jeden gól za druhým.

Desetigólový příděl dostal Vraňáky znovu pevně nohama na zem.

 

TJ Sokol Ovčáry B 10:2 (6:2) AFK Vraňany

Branky: 5' Vyšata vlastní, 16' a 23' Zavadil, 21' Stránský, 33' Hulička, 43' Kohout, 51', 86'  a 90' Mihalík, 78' Hrstka - 9' Švejcar, 41' Hanzlík

Sestava AFK: Mikš – Rabinčák, Zych, Hettner, Vyšata – Raichl, Frič, Hrdlička (K), Brincko – Hanzlík, Švejcar

Střídání: 58' Jaromiš -> Brincko, 64' Krejžík -> Zych

Po tragickém vystoupení dostali modrobílí šanci na rehabilitaci v domácím zápase SK Mšeno B.

Do sestavy se navrátil středopolař Mikula, na pravém kraji zálohy operoval další absentér minulého duelu Ruszo. A záložní řada fungovala o poznání lépe než před týdnem. Také obrana v prvním poločase příliš nechybovala a její členové o poznání lépe komunikovali.

Mšenské béčko načal už ve 3. minutě, zakončením mezi nohy gólmana, Hanzlík1:0. V minutě čtrnácté ho napodobil Frič, který po další čtvrthodině přidal svůj druhý zásah – 3:0. Jelikož se do poločasu trefili znovu Hanzlík a také Ruszo, bylo o vítězi utkání prakticky rozhodnuto – 5:0.

Petr Ruszo odehrál vynikající zápas, nejenže motal mšenským zadákům hlavy, ale také se poctivě vracel vypomáhat defenzivě. Dobrou partii odehráli i útoční parťáci Hanzlík se Švejcarem, ale od nich se ve Vraňanech nic jiného ani nečeká.

Kaňkou na povedeném utkání je čtyřgólový zápis mšenského útočníka Závěšického, který jednoduchým způsobem utíkal vraňanské obraně a všechny čtyři zásahy stihl za druhou půli.

AFK ve třetí kanonádě za sebou podruhé tahalo za delší konec a zvítězilo 9:4.

 

AFK Vraňany 9:4 (5:0) SK Mšeno B

Branky: 3' a 34'  Hanzlík, 14' a 32' Frič, 42' Ruszo, 51' a 67' Švejcar, 60' Novák vlastní, 67' Brincko - 53', 56', 75' a 90' Závěšický

Sestava AFK: Mikš – Rabinčák, Zych, Hettner, Vyšata – Frič, Mikula, Hrdlička (K), Ruszo – Hanzlík, Švejcar

Střídání: 46' Jaromiš ->Vyšata, 58' Raichl -> Mikula, 63' Brincko -> Frič, 73' Krejžík -> Rabinčák, 80' Páko L. -> Hanzlík 

 

 

 

—————

Zpět