Vraňanská exhibice

17.04.2016 21:50

Duel proti rezervě TJ Řepín se proměnil v jednostrannou záležitost. Vraňanské AFK potěšilo nejen vysokým vítězstvím, ale také předvedenou hrou. Ta se přiblížila představám trenéra Martínka, který svým svěřencům vštěpuje útočné pojetí a přihrávky po zemi.

Důležitý první gól vstřelil v 9. minutě Frič. Na toho hned za tři minuty navázal Hanzlík, který si pro sebe v dalším průběhu zápasu otevřel střelnici. Minulý týden nemohl Vraňákům kvůli zranění pomoci v souboji proti Čečelicím, na hřiště se však vrátil ve velkém stylu. Řepínskému béčku nasázel těžko uvěřitelných 6 branek!

Do listiny střelců se dále zapsal bojovník Zych, jenž se jako první zorientoval po odraženém míči ve velkém vápně soupeře. Dobře umístěnou přízemní střelou se prosadil také Raichl, který svým zásahem uzavřel povedený první poločas.

Ve druhé půli poločase se kromě Hanzlíka, jenž řádil jako utržený ze řetězu, radovali z trefy ještě Mikula se Švejcarem. Gólman Mikš byl téměř bez práce a nemusel před svou brankou řešit žádnou závažnější situaci.

Závěr mače už si vraňanští fotbalisté užívali a s chutí kombinovali. Vraňany nakonec zvítězily drtivým rozdílem – 11:0.

Vydařenému představení přihlížela velmi solidní návštěva, jež se radovala z každého gólu modrobílých a po zápase je za výkon odměnila potleskem. Více takových utkání!

 

 

AFK Vraňany 11:0 (6:0) TJ Řepín B

Branky: 12', 19', 35', 52', 60' a 83'  Hanzlík, 9' Frič, 26' Zych, 43' Raichl, 77' Mikula, 80' Švejcar

Sestava AFK: Mikš – Rabinčák, Zych, Hettner, Vyšata – Frič, Mikula, Hrdlička (K), Raichl – Hanzlík, Švejcar

Střídání: 55' Ruszo -> Frič, 70' Páko L. -> Rabinčák

—————

Zpět