Vraňáci urvali 2 body proti početní převaze

13.09.2020 15:20


V předchozích utkáních Vraňany předvedly 2 povedené domácí výkony a jeden méně výrazný v Nelahozevsi proti tamnímu PTZ, kde Vraňákum citelně scházelo ofenzivní eso Jakub Zoreník.


Ve čtvrtém představení zavítaly Vraňany na hřiště v Lobkovicích. Před výkopem byli přítomní fanoušci natěšení na atraktivní souboj dvou nadprůměrných celků soutěže.

Namísto zajímavých výkonů hráčů si od první minuty uzmul všechnu pozornost pro sebe rozhodčí Dudok, který jednostranně posuzoval všechny situace. Protesty modrobílých ochotně odměňoval kartami či důraznou domluvou, přičemž reklamace domácích nechával bez povšimnutí.
 

Na postranní čáře mu zdatně sekundoval domácí pomezní, jenž vytrvale zvedal praporek i v případech, kdy vraňanský hráč nakopl míč za obranu domácích a sám si jej doběhl.

Na výhrady hostující lavičky ihned reagoval sprostými nadávkami a výhružkami. Působil ve své roli velmi zkušeně a suverénně. Zřejmě bude patřit propracovaná ofsajdová past ke koloritu lobkovických zápasů.

První kontakt lobkovického útočníka s vraňanskou obranou ocenil sudí Dudok pokutovým kopem, který Šmejkal nadvakrát proměnil a domácí tak po první rozkouskované a nepohledné půli vedli 1:0.



Hlavní arbitr se v poločasové pauze společně s domácími občerstvil a šlo se na druhé dějství.

Ke cti rozhodčího Dudoka lze připsat fakt, že po vymyšlené penaltě už další rozhodnutí, která by výrazně ovlivnila výsledek, nepřidal.
Ve druhé půli trochu v tendenčních výrocích polevil a Vraňáci se dostávali čím dál víc na dostřel.

Jednu z povedených přímočarých akcí proměnil Motejzík a v 71. minutě bylo srovnáno - 1:1.  Šance hostů přibývaly, nejblíže gólu byl útočník  Švejcar, jenž přízemní dělovkou orazítkoval tyč.

Měření sil ukončil hvizd sudího, přes všechna přerušování a kouskování hry, již v 89. minutě (?) a šlo se do penalt. Gólman Mikš vychytal jednoho z domácích exekutorů, zatímco všichni střelci Vraňan byli bezchybní. 

Vraňáci si tak odvezli zasloužené 2 body za výhru 1:2 po penaltách!

Sestava:


Zápis o utkání: zapis-o-utkani.pdf (98,6 kB)

 

Souhrn výsledků 2. kola:

Průběžná tabulka:



 

—————

Zpět